Menu Close

Homepage

Test

Do 15.11.'22. ne radimo jer nismo u HR. Stoga obustavljamo mogućnost kupovine poklon bonova do tada. Na mailove ćemo odgovarati kad se vratimo. Hvala na razumijevanju.

Kako bi izgledao Vaš život s manje boli, više energije, boljim snom i manjkom stresa?

Plutanje (”Floating”) je sve popularnija praksa za njegu i oporavak tijela koja nudi nevjerojatne rezultate oko brige za vlastito fizičko, psihičko i duhovno zdravlje.

Mnogim ljudima je to savršeno rješenje i protulijek za sve veću buku, stres i kaos modernog svijeta.

Zvuk, svjetlo, temperaturna razlika, pa čak i gravitacija nestaju i ostajete samo Vi.

Nedostatak podražaja omogućava lakši ulazak u Theta moždane valove koji opuštaju i regeneriraju um na dublji i djelotvorniji način.

U potpunosti se isključite, prepustite, rastopite i obnovite. Sve to u 90 minuta plutanja.

Većina naših gostiju razvije praksu plutati od 1-4 puta mjesečno. Benefiti se akumuliraju i produbljuju s redovitim korištenjem. Iz tog razloga preporučamo da započnete svoj put ka oporavku s 3 plutanja kako biste osjetili sve prednosti i puni potencijal ove vrste terapije.

Bolji san

Kada je tijelo opušteno, um prazan, a razina stresa drastično smanjena, bolji san je zagarantiran. Redovita praksa plutanja pospješuje dugoročnu kvalitetu Vašeg sna.

Anti-stres

Mentalnim resetom ne umanjujemo samo stres, već potičemo prirodni proces samoizlječenja kojeg posjeduje svaka osoba.

Mentalna higijena

Plutanje je znanstveno potkrijepljena i efektivna metoda za smanjenje simptoma anksioznosti, depresije, stresa ili PTSP-a.

Mindfulness

Prakticirajući mindfullness (svjesnost), u tanku lakše postižete stanje potpune prisutnosti i duboke meditacije.

Kronični bolovi

U bestežinskom stanju drastično popušta pritisak na Vaše tijelo. Time se otpuštaju endorfini koji pomažu s mišićnim upalama, kroničnim bolovima u tijelu, problemima s kralježnicom, grčevima te sličnim tegobama.

Magnezij

Magnezij pomaže ne samo u relaksiranju mišića, kostiju i zglobova, već i u oporavku krvožilnog sustava, snižavanju krvnog tlaka i omekšavanju i hranjenju Vaše kože.

Brži oporavak

Mnogi se profesionalni i rekreativni sportaši oslanjaju na terapiju plutanjem kako bi skratili vrijeme oporavka između treninga ili natjecanja, ili ubrzali proces oporavka od ozljeda.

Plutanje u trudnoći

Mnoge trudnice plutanjem su pronašle veliko olakšanje za bolove u tijelu, nadutost, razne upale i otečene udove, istovremeno doživljavajući bolju povezanost sa svojim djetetom.

ŠTO DRUGI KAŽU?
FLOAT YOUR TROUBLES AWAY​
ŠTO DRUGI KAŽU?
INSTAGRAM